Vine a gaudir de grates sorpreses retrobant els autèntics plaers gastronòmics
Poder gaudir de cuina de temporada amb producte de proximitat és un luxe. Ens agrada oferir-te una experiència única, i per això apostem per elaborar els nostres plats amb productes del territori i de qualitat. Aprofitem els recursos que ens dóna cada estació i els productors del Solsonès.
Cada temporada trobaràs la carta actualitzada amb noves propostes, tot oferint-te una proposta fresca, variada i elaborada. I això no és tot, perquè maridis bé el teu àpat, la Sandra -la sommelier de l’equip- adequa l’àmplia carta de vins cada temporada, ajustada als plats que pots trobar a la carta.
Aquí pots consultar la nostra carta dinàmica actual (subjecta a canvis). A més, trobaràs suggerències diàries de la Xef segons el producte de temporada i de proximitat que ens arriba.
Entrants
Primers plats
Carn i peix
Postres (subjectes a canvis)
Oferim també suggerències del dia, per exemple:
Si et sobra menjar a restaurant, tens per costum demanar-per portar a casa?
Cada dia a Catalunya es llencen 720.000 kg de menjar, més de la meitat a les llars, però també als restaurants, bars, càterings i comerços. Aquests aliments desaprofitats, que sumen 260.000 tones anuals, equivalen a les necessitats alimentàries de 500.000 persones durant un any.
A La Cabana estem compromesos amb la lluita per prevenir i reduir el malbaratament alimentari. Si no t’acabes el menjar volem que segueixis gaudint de la nostra gastronomia a casa. Demana per aquest servei! També et pots emportar l’ampolla de vi si no te l’has acabat.