Restaurante la Cabana d'en Geli

Mototurisme

Vine a viure el mototurisme al cor del Solsonès

Formes part d’un col·lectiu d’aficionats a viatjar en moto?

Et convidem a venir al Solsonès, la comarca de les mil masies i d’unes carreteres d’anunci. Has anat mai a gaudir de les corbes i els paisatges paradisíacs de C-462 que passa per la Llosa del Cavall? Doncs només és una de les rutes magnífiques que pots trobar per la zona. Enmimg, ens trobaràs a nosaltres, ubicats a Solsona en una masia del 1774 totalment reformada, amb una decoració rústica i confortable. Cuidem tots els espais perquè a part d’un bon àpat, puguis sentir-te a gust com a casa amb la teva colla motard.

Disposem de tres plantes amb diferents menjadors i un ampli jardí-terrassa, segons el temps que faci i el nombre de motoristes que sigueu us ubicarem on més us agradi.

 

Avantatges per a mototuristes


pàrquing_motos_lacabana

 

Pàrquing exterior privat i comoditats

Disposem d’un pàrquing exterior privat amb cobert per a què pugueu aparcar les motos còmodament, i el millor, just al costat de la porta del restaurant. En cas que estigués ple, també hi ha fàcil aparcament gratuït a tot el voltant del restaurant. També tindreu un espai on deixar els cascs. A més, trobareu una benzinera a 1km de distància i tallers mecànics diversos, també alguns oberts en dissabte matí.

Benzineres properes: Estació de Servei Setelsis Repsol – bonÀreaPetrolis de Barcelona

Tallers mecànics propers: Rodi Motor Services – Tallers SerenaGaratge Montaner

 

Menjadors per a grups

També tenim a la teva disposició una planta superior amb dos menjadors.

Per una banda, un menjador petit ideal per a sortides en petit grup, amb una capacitat màxim de 16 persones.

Per altra banda, tenim a la teva disposició un altre menjador per si véns amb gran grup, amb una capacitat d’unes 50 persones.

menjador-petit


plats_lacabanadengeli

 

Horaris d’esmorzars, dinars i sopars

Voleu fer una sortida i passar a esmorzar per La Cabana? Truqueu-nos el dia abans i us prepararem un esmorzar de forquilla per a tot el grup, ja sigui el nostre jardí o als espais interiors. També ens trobareu oberts per dinars de dimarts a diumenge, i sopars els divendres i dissabtes.

 

 

Un munt de rutes al vostre abast

Podeu consultar-les a Mototurisme, Pirineu i Terres de Lleida. Un producte turístic, pioner a escala estatal, impulsat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, amb la finalitat de promocionar de manera específica el turisme entre el col·lectiu d’aficionats a viatjar en moto. S’han creat 10 rutes que transcorren per la demarcació de Lleida, totes elles amb un gran atractiu turístic i paisatgístic que combinen trams de carreteres secundàries poc transitades i més revirades amb d’altres trams més rectes de carreteres principals. Us recomanem la Ruta de l’Interior Lleidatà on passareu per Solsona i tot seguit per paisatges idíl·lics de La Vall de Lord amb el de la imatge inferior.

 


mototurisme_lleidapirineu

 

Voleu fer turisme per la zona?

Consulteu aquí els punts d’interès del Solsonès, així com producte de proximitat que tenim al territori i podeu degustar també al nostre restaurant.

mototurisme

Turisme al Solsonès

Encarrega la teva taula o #lacabanaacasa