Restaurante la Cabana d'en Geli

Qui som

La Cabana d’en Geli, restaurant a Solsona

Més que un restaurant, un amor a primera vista

Et convidem a venir a provar la nostra cuina casolana, maridada amb els millors vins i amb un toc d’originalitat

Al capdavant del restaurant La Cabana d’en Geli som una família formada tres dones entusiastes i emprenedores que vam tenir un amor a primera vista amb la masia La Cabana d’en Geli. Som una mare i dues filles: la Conxita i la Laia a cuina, i la Sandra a sala. Juntament amb el nostre equip ens agrada cuidar la cuina i els detalls perquè gaudeixis d’una bona experiència gastronòmica, sentint-te a gust com a casa teva.

Aviat farà 20 anys que ens vam embarcar en aquest gran projecte: un restaurant a Solsona on poder venir a relaxar-te, desconnectar, deixar que et cuidin i evocar els sentits a l’ara i l’aquí. Estem molt contentes d’on hem arribat fins a dia d’avui i així ho demostren els guardons que hem rebut:

FORMEM PART DE LA GUIA DE FAMILY ROOM RESTAURANTS – TENIM EL SEGELL CUINA CATALANA

SOM FINALISTES DE LA CARTA DE VI DE LLEIDA – TRIPADVISOR PUNTUACIÓ 4’5/5

Tot va començar quan la mare va tenir un amor a primera vista amb la masia, i juntament amb la Sandra -i anys més tard la Laia- vam iniciar el projecte d’obrir un restaurant a Solsona. Coneix-nos!

Equip La Cabana

La Conxita

La Conxita és la mare de família nombrosa, sempre ha cuinat per a tots. Una cuina de tota la vida, feta amb temps i amor que un cop a Solsona va traslladar als fogons de la Cabana posant-la al teu abast. Avui dia dóna un cop de mà allà on faci falta però ha passat el relleu a la Laia.

La Sandra

La Sandra és una apassionada del món del vi, és sommelier diplomada a l’Escola d’Hoteleria Joviat. A més, també és cap de sala ja que sempre li ha agradat estar al servei dels altres cuidant fins al més mínim detall. Això fa que pugui oferir-te un tracte excel·lent i una extensa i detallada carta de vins ajustada als plats de cada temporada.

La Laia

Després de la Conxita, va agafar el relleu dels fogons la Laia qui sempre ha estat entre olles i cassoles, acompanyant d’a prop a la mare. La Laia aporta un punt d’originalitat a aquella cuina que sempre li ha transmès la mare, oferint-te així una cuina creativa sense deixar de la mà tot el bagatge de la tradicionalitat.

Això sí, aquí no ens aturem, tenim grans reptes i ganes de seguir creixent com a restaurant a Solsona per oferir-te una bona cuina amb producte de proximitat i temporada. Així com uns espais on et sentis recollit i a gust.

Consulta la nostra cuina
Encarrega la teva taula o #lacabanaacasa