Restaurante la Cabana d'en Geli

Els menjadors

Menjar a Solsona pot ser una grata experiència

 

T’agradaria viure l’experiència de gaudir d’un àpat entre parets del segle XVIII?

Ens trobaràs a Solsona ubicats en una masia del 1774 totalment reformada, amb una decoració rústica i confortable. Cuidem tots els espais perquè a part d’un bon àpat i un bon maridatge, puguis sentir-te a gust com a casa, en espais íntims i acollidors.

Disposem de tres plantes amb diferents menjadors i un ampli jardí-terrassa, segons el motiu que ens visitis t’ubicarem en l’espai que més s’ajusti a les teves necessitats:


menjador-cabana

 

Menjadors acollidors

 
Si véns amb la parella, família no nombrosa o en petit grup, l’espai que més t’escau és el menjador de la planta principal.

Un espai molt acollidor i encara més si véns en època de fred ja que disposem de llar de foc. Si ets dels que t’encanta la calidesa de la llar de foc, no dubtis a fer-nos la petició al reservar.

 

 

Menjadors per a grups

 
També tenim a la teva disposició una planta superior amb dos menjadors.
Per una banda, un menjador petit ideal per fer reunions o petits esdeveniments ja que podràs compartir un espai íntim molt familiar, amb una capacitat màxim de 16 persones.

Per altra banda, tenim a la teva disposició un altre menjador per si véns amb gran grup, amb una capacitat d’unes 50 persones.

 


menjador-petit

menjador-terrassa

 

Restaurant amb jardí

 
Finalment, a part inferior hi trobaràs dos espais:

El Jardí de La Cabana és ideal per vermutejar, fer un àpat o simplement fer una copa envoltat de naturalesa i un entorn immillorable on la tranquil·litat és l’ingredient principal. El trobaràs obert des de la primavera fins la tardor.

 

 

Espais romàntics

 
I finalment, el nostre espai més romàntic… Una zona que comunica amb el jardí, on s’ubicaven els antics estables de la masia.

Un racó molt acollidor envoltat de pedra, una alternativa original pensada especialment per als teus àpats més íntims.

 


menjador-intims
Encarrega la teva taula o #lacabanaacasa