Restaurante la Cabana d'en Geli

La Nostra cuina

Cuina de mercat i creativa a Solsona

Vine a gaudir de grates sorpreses retrobant els autèntics plaers gastronòmics

Proximitat, temporada i qualitat

Poder gaudir de cuina de temporada amb producte de proximitat és un luxe. Ens agrada oferir-te una experiència única, i per això apostem per elaborar els nostres plats amb productes del territori i de qualitat. Aprofitem els recursos que ens dóna cada estació i els productors del Solsonès.

Cada temporada trobaràs la carta actualitzada amb noves propostes, tot oferint-te una proposta fresca, variada i elaborada. I això no és tot, perquè maridis bé el teu àpat, la Sandra -la sommelier de l’equip- adequa l’àmplia carta de vins cada temporada, ajustada als plats que pots trobar a la carta.

Magret-danec

KzUN9VDQ


 
 
 

La nostra carta

*Carta dinàmica, subjecta a possibles canvis*

Entrants

  • La nostra taula de pernil i formatges amb diferents sorpreses
  • Pa de coca amb tomàquet, oli d’oliva i sal
  • Pebrots del padrón
  • Hummus de la casa amb torradetes
  • Croquetes de la casa
  • Patates braves amb all i oli
  • Pop a la brasa amb coixí de parmentier trufada i all i oli d’all negre
  • Amanida de formatge brie arrebossat i melmelada
  • Raviolis de mascarpone i alfàbrega amb salsa de pesto vermell
  • Gaspatxo de la casa

Carn i peix

  • Entrecot Angus a la brasa amb guarnició
  • Magret d’ànec amb salsa d’amarena i Pedro Ximénez
  • Bacallà a baixa temperatura marinat amb salsa d’algues
  • Cabrit arrebossat amb guarnició

Postres

  • Gelat artesà Ambrosetti de torró
  • Gelat artesà Ambrosetti de coco
  • Sorbet de maduixa
  • Sorbret de mango
  • Pastís de la casa
  • Coulant de xocolata blanca
  • Mousse de llimona
  • Mel i mató
  • Trufes de xocolata
  • Cafè irlandès

Imatges dels nostres plats

Del plat a casa

Si et sobra menjar a restaurant, tens per costum demanar-per portar a casa?

Cada dia a Catalunya es llencen 720.000 kg de menjar, més de la meitat a les llars, però també als restaurants, bars, caterings i comerços. Aquests aliments desaprofitats, que sumen 260.000 tones anuals, equivalen a les necessitats alimentàries de 500.000 persones durant un any.

A La Cabana estem compromesos amb la lluita per prevenir i reduir el malbaratament alimentari. Si no t’acabes el menjar volem que segueixis gaudint de la nostra gastronomia a casa. Per aquest motiu, estem units a la campanya Remenja’mmm. Demana per aquest servei! No obstant això, també et pots portar l’ampolla de vi si no te l’has acabat.

Encarrega la teva taula o #lacabanaacasa