Restaurante la Cabana d'en Geli

La Nostra cuina

Cuina de mercat i creativa a Solsona

Vine a gaudir de grates sorpreses retrobant els autèntics plaers gastronòmics

Proximitat, temporada i qualitat

Poder gaudir de cuina de temporada amb producte de proximitat és un luxe. Ens agrada oferir-te una experiència única, i per això apostem per elaborar els nostres plats amb productes del territori i de qualitat. Aprofitem els recursos que ens dóna cada estació i els productors del Solsonès.

Cada temporada trobaràs la carta actualitzada amb noves propostes, tot oferint-te una proposta fresca, variada i elaborada. I això no és tot, perquè maridis bé el teu àpat, la Sandra -la sommelier de l’equip- adequa l’àmplia carta de vins cada temporada, ajustada als plats que pots trobar a la carta.

Magret-danec

KzUN9VDQ

La nostra carta

Aquí pots consultar la nostra carta dinàmica actual (subjecta a canvis). A més, trobaràs suggerències diàries de la Xef segons el producte de temporada i de proximitat que ens arriba.

Entrants

  • Taula de pernil ibèric, formatges del Solsonès i moltes sorpreses
  • Pa de coca del Forn de sant Juan amb tomàquet, oli i sal
  • Patates amb la nostra salsa i all i oli
  • Hummus amb nachos
  • Croquetes fetes a casa

Primers plats

  • Rissotto de la casa
  • Gran ravioli de formatge de cabre i escalivada amb salsa de tòfona
  • La nostra amanida amb sardina fumada, tomàquet xerrí confitat i vinagreta

Carn i peix

  • Entrecot de vedella (350g) amb la seva guarnició
  • Pollastre tailandès
  • Peix fresc segons mercat

Postres

  • Gelat artesà Ambrosetti de torró
  • Gelat artesà Ambrosetti de coco
  • Sorbet de maduixa
  • Sorbret de mango
  • Pastís de la casa
  • Coulant de xocolata blanca
  • Mousse de llimona
  • Mel i mató
  • Trufes de xocolata
  • Cafè irlandès

Imatges dels nostres plats

Del plat a casa

Si et sobra menjar a restaurant, tens per costum demanar-per portar a casa?

Cada dia a Catalunya es llencen 720.000 kg de menjar, més de la meitat a les llars, però també als restaurants, bars, caterings i comerços. Aquests aliments desaprofitats, que sumen 260.000 tones anuals, equivalen a les necessitats alimentàries de 500.000 persones durant un any.

A La Cabana estem compromesos amb la lluita per prevenir i reduir el malbaratament alimentari. Si no t’acabes el menjar volem que segueixis gaudint de la nostra gastronomia a casa. Per aquest motiu, estem units a la campanya Remenja’mmm. Demana per aquest servei! No obstant això, també et pots portar l’ampolla de vi si no te l’has acabat.

Encarrega la teva taula o #lacabanaacasa