La nostra cuina

Cuina de mercat i creativa a Solsona

Si hi ha unes paraules que defineixen a la perfecció la proposta culinària que oferim a la Cabana d’en Geli són proximitat, temporada i qualitat. Poder gaudir de cuina de temporada amb producte de proximitat és un luxe. Per aquest motiu ens agrada oferir-te una experiència única i apostem per elaborar els nostres plats amb productes del territori i de qualitat. Aprofitem els recursos que ens dóna cada estació i els productors del Solsonès.

Cada temporada trobaràs la carta actualitzada amb noves propostes per oferir-te una proposta fresca, variada i elaborada. I això no és tot, perquè maridis bé el teu àpat, la Sandra -la sommelier de l’equip- adequa l’àmplia carta de vins cada temporada, ajustada als plats que pots trobar a la carta. Tenim una carta digital amb més de 200 referències de vins perquè escullis el que millor encaixa amb el teu plat segons els teus gustos. La Sandra t’ajudarà a triar el vi perfecte!

Els nostres productors

A la Cabana d’en Geli escollim el millor producte de prop de casa. A continuació trobareu més
informació sobre els productors amb qui treballem braç a braç.

Del plat a casa : lluitem contra el malbaratament alimentari

Si et sobra menjar en un restaurant, tens per costum demanar per emportar-te’l a casa?  Cada dia a Catalunya es llencen 720.000 kg de menjar, més de la meitat a les llars, però també als restaurants, bars, càterings i comerços. Aquests aliments desaprofitats, que sumen 260.000 tones anuals, equivalen a les necessitats alimentàries de 500.000 persones durant un any.

A La Cabana estem compromesos amb la lluita per prevenir i reduir el malbaratament alimentari. Si no t’acabes el menjar volem que segueixis gaudint de la nostra gastronomia a casa. Demana’ns-ho i et preparem el que no t’has acabat perquè t’ho emportis! També et pots endur l’ampolla de vi si te n’ha sobrat.

HORARI

Dilluns – TANCAT

Dimarts a diumenge – 13 h a 16 h

Divendres i dissabte – 13 h a 16 h i 20:30 h a 00 h