Un maridatge únic: la Cabana i el Celler del Miracle
Una proposta enoturística exclusiva per descobrir els sabors del Solsonès
La gastronomia és una oportunitat única per descobrir un territori. La cuina de proximitat és un aparador dels productors locals que cuiden dia a dia els conreus, l’hort i el bestiar. Ja ho deia Josep Pla al Quadern Gris: “la cuina d’un país és el seu paisatge posat dins la cassola”. I això és en certa manera el que et proposem en aquest maridatge únic de la Cabana i el Celler del Miracle. Volem que descobreixis el paisatge del Solsonès a través de les seves olors, textures i sabors gaudint d’una bona cuina i el millor vi.
Per anar obrint boca…
Et proposem que comencis l’experiència gaudint de les diferents propostes enoturístiques del Celler del Miracle. Aquest celler es troba immers en un entorn únic que el fa molt especial: en un monestir del s XV.
El Celler del Miracle neix de la passió pel món del vi i de la voluntat de convertir un ofici en una manera de viure. El clima de muntanya que abraça tots i cada un dels ceps que nodreixen el celler amb el seu raïm, fa que aquest vi tingui un caràcter propi molt especial.
Et convidem a descobrir la màgia d’aquest celler i dels paratges naturals que l’envolten. Endinsa’t entre les parets del santuari i descobreix on envelleix aquest vi tan especial.
Per fer venir salivera…
Un cop t’hagis meravellat del celler, què et semblaria maridar els diferents vins que hi elaboren amb una proposta gastronòmica preparada amb producte de temporada i de proximitat a la Cabana d’en Geli?
Prepararem un menú deliciós que combini cada un dels vins del Miracle amb el menjar que l’acompanya. Aconseguirem la simbiosi perfecta perquè en gaudeixis al màxim. T’ho perdràs?
HORARI
Dilluns – TANCAT
Dimarts a diumenge – 13 h a 16 h
Divendres i dissabte – 13 h a 16 h i 20:30 h a 00 h