Restaurante la Cabana d'en Geli

La Nostra cuina

Cuina de mercat i creativa a Solsona

Vine a gaudir de grates sorpreses retrobant els autèntics plaers gastronòmics

Proximitat, temporada i qualitat

Poder gaudir de cuina de temporada amb producte de proximitat és un luxe. Ens agrada oferir-te una experiència única, i per això apostem per elaborar els nostres plats amb productes del territori i de qualitat. Aprofitem els recursos que ens dóna cada estació i els productors del Solsonès.

Cada temporada trobaràs la carta actualitzada amb noves propostes, tot oferint-te una proposta fresca, variada i elaborada. I això no és tot, perquè maridis bé el teu àpat, la Sandra -la sommelier de l’equip- adequa l’àmplia carta de vins cada temporada, ajustada als plats que pots trobar a la carta.

Magret-danec

KzUN9VDQ

La nostra carta

Aquí pots consultar la nostra carta dinàmica actual (subjecta a canvis). A més, trobaràs suggerències diàries de la Xef segons el producte de temporada i de proximitat que ens arriba.

Entrants

  • Taula de pernil ibèric, formatges del Solsonès i d’altres sorpreses
  • Pa de coca del Forn de Sant Joan de Solsona amb tomàquet, oli d’oliva i sal
  • Bomba de patata i tòfona amb crema de formatge
  • Tires de pollastre cruixents amb maonesa de mel i mostassa
  • Croquetes fetes a casa

Primers plats

  • Carpaccio de carbassó amb pinyons saltejats i la seva vinagreta
  • Rissoto de la casa
  • Amanida de “Farcell” de formatge de la “Valette” amb fruita de temporada
  • Raviolis de botifarra negra i pebrot vermell amb salsa de poma

Carn i peix

  • Costella de porc Ral a baixa temperatura amb salsa BBQ i albergínia escalivada
  • Entrecot de vedella (350g) amb la seva guarnició
  • Peix fresc segons mercat

Postres

  • Gelat artesà de kefir amb llima, Ambrosetti del Solsonès
  • Gelat artesà de llet merengada, Ambrosetti del Solsonès
  • Pastís de pastanga casolà amb frosting
  • Mousse “La Cabana”
  • Éclair casolà amb nata i xocolata d’ametlla
  • Pastís artesà del dia
  • Cafè irlandès

Oferim també suggerències del dia, exemple:

  • Cruixent d’ànec i taronja amb torró
  • Pasta de full amb galta de porc i salsa BBQ
  • Llom baix de vedella a la brasa amb guarnició
  • Tàrtar de tonyina
  • Carpaccio de gambes
  • Crema de carbassa i poma
  • Tataki de vedella a la llosa

Imatges dels nostres plats

Del plat a casa

Si et sobra menjar a restaurant, tens per costum demanar-per portar a casa?

Cada dia a Catalunya es llencen 720.000 kg de menjar, més de la meitat a les llars, però també als restaurants, bars, caterings i comerços. Aquests aliments desaprofitats, que sumen 260.000 tones anuals, equivalen a les necessitats alimentàries de 500.000 persones durant un any.

A La Cabana estem compromesos amb la lluita per prevenir i reduir el malbaratament alimentari. Si no t’acabes el menjar volem que segueixis gaudint de la nostra gastronomia a casa. Per aquest motiu, estem units a la campanya Remenja’mmm. Demana per aquest servei! No obstant això, també et pots portar l’ampolla de vi si no te l’has acabat.

Encarrega la teva taula o #lacabanaacasa