Restaurant la Cabana d'en Geli

La Nostra cuina

Cuina de mercat i creativa a Solsona

Vine a gaudir de grates sorpreses retrobant els autèntics plaers gastronòmics

Proximitat, temporada i qualitat

Poder gaudir de cuina de temporada amb producte de proximitat és un luxe. Ens agrada oferir-te una experiència única, i per això apostem per elaborar els nostres plats amb productes del territori i de qualitat. Aprofitem els recursos que ens dóna cada estació i els productors del Solsonès.

Cada temporada trobaràs la carta actualitzada amb noves propostes, tot oferint-te una proposta fresca, variada i elaborada. I això no és tot, perquè maridis bé el teu àpat, la Sandra -la sommelier de l’equip- adequa l’àmplia carta de vins cada temporada, ajustada als plats que pots trobar a la carta.

Magret-danec

KzUN9VDQ


 
 
 

La nostra carta

*En temps de covid consulteu-nos el nostre menú i carta actual*

Per a compartir

  • Taula d’embotits i formatges de la zona
  • Croquetes de la casa
  • El nostre foie fet a casa amb figues confitades, torradetes i melmelada Riuverd
  • Coca de pa amb tomàquet i oli d’oliva
  • Pop a la brasa amb coixí de parmentier de patata i all i oli casolà
  • El nostra puré de bròquil i alovcat amb natxos
  • Tires de pollastre marinades i fregides amb tempura i salsa de mostassa i mel

Entrants

  • Amanida de llamàntol, escarola, tomàquet, maionesa picant i crisp de fruita de la passió
  • Carpaccio de carbassó amb alvocat i vinagreta de mango
  • Canelons de la casa
  • Raviolis de mató i alfàbrega amb oli de pinyons, orenga i pebre vermell de la vera
  • Gaspatxo de fruits del bosc

Carns

  • Magret d’ànec amb pera, Pedro Ximénez y crisp de gerds
  • Espatlla de porc cuinada a baixa temperatura amb coixí d’hummus i salsa de curry verd
  • Filet de porc ecològic

Peix

  • Cua de rap al forn gratinada amb pesto vermell i coixí de ceba caramel·litzada.

i també disposem d’una selecció de postres casolanes i gelats artesans aptes per a celíacs.

Consulta algunos de nuestros platos

Del plat a casa

Si et sobra menjar a restaurant, tens per costum demanar-per portar a casa?

Cada dia a Catalunya es llencen 720.000 kg de menjar, més de la meitat a les llars, però també als restaurants, bars, caterings i comerços. Aquests aliments desaprofitats, que sumen 260.000 tones anuals, equivalen a les necessitats alimentàries de 500.000 persones durant un any.

A La Cabana estem compromesos amb la lluita per prevenir i reduir el malbaratament alimentari. Si no t’acabes el menjar volem que segueixis gaudint de la nostra gastronomia a casa. Per aquest motiu, estem units a la campanya Remenja’mmm. Demana per aquest servei! No obstant això, també et pots portar l’ampolla de vi si no te l’has acabat.

Abrir chat
Encarrega la teva taula o #lacabanaacasa