Restaurant la Cabana d'en Geli

La Nostra cuina

La nostra carta és fresca, variada i elaborada, per un públic molt ampli, prova d’això és un just equilibri entre preu i qualitat, amb grates sorpreses on es retroben els autèntics plaers gastronòmics .

Comptem amb una amplia carta de vins seleccionada especialment per a les cartes de cada temporada.

amanida

Entre alguns dels nostres plats, a mes de una selecció de tapes hi trobareu….

  • Amanida tèbia de tomàquet, albergínia i formatge de cabra fresc.
  • Carpaccio de tonyina amb vinagreta de soja
  • Carpaccio de poltre amb parmesà
  • Gran raviolo de ceps,gambes i tòfona amb oli de tòfona
  • Favetes baby amb pernil ibèric i oli de menta
  • Entrecot Angus ( Bou escocès)
  • cueta de rap a la crema de gambes i cruixent de cansalada ibèrica…..

i de postres destacaríem….

  • El nostre tiramisú casolà
  • Soufle de xocolata blanca….

i tambè disposem d’una amplia selecció de gelats artesans aptes per celíacs.

Molts dels nostres plats els disposem amb mitja ració.

Galeria