Qui som
Dues generacions de dones d’una mateixa
família al capdavant del restaurant
Més que un restaurant, per a nosaltres va ser un amor a primera vista. Som una família de tres dones entusiastes i emprenedores que ens vam enamorar de la masia de la Cabana d’en Geli. Així mateix, amor a primera vista. La Cabana ens va captivar de tal manera que vam tenir la necessitat de convertir-la en l’epicentre del nostre projecte emprenedor.
La Cabana d’en Geli és un restaurant familiar i les tres dones de casa passem al capdavant. Mare i filles sumem esforços per fer de la Cabana una experiència única on gaudir de la cuina casolana maridada amb els millors vins i un toc d’originalitat. La Conxita, la mare, i la Laia des de la cuina i la Sandra a la sala, ens esforcem perquè l’essència de la Cabana impregni cada racó i també els comensals que venen al restaurant.
En aquesta aventura no hi estem soles. Comptem amb un equip apassionat de la gastronomia i del producte. Ens agrada cuidar la cuina i els detalls perquè els clients gaudeixin d’una bona experiència gastronòmica mentre se senten a gust, com a casa seva.
Aviat farà 20 anys que ens vam embarcar en aquest gran projecte: un restaurant a Solsona on poder venir a relaxar-te, desconnectar, deixar que et cuidin i evocar els sentits a l’ara i l’aquí. Estem molt contentes d’on hem arribat a dia d’avui i així ho demostren els guardons que hem rebut:

L’ànima de la Cabana d’en Geli
La Conxita
La Conxita és mare de família nombrosa, sempre ha cuinat per a tots. Una cuina de tota la vida, feta amb temps i amor que un cop a Solsona va traslladar als fogons de la Cabana posant-la al teu abast. Avui dia dóna un cop de mà allà on faci falta però ha passat el relleu a la Laia.
La Sandra
La Sandra és una apassionada del món del vi, és sommelier diplomada a l’Escola d’Hoteleria Joviat. A més a més, també és cap de sala ja que sempre li ha agradat estar al servei dels altres cuidant fins al més mínim detall. Això fa que pugui oferir-te un tracte excel·lent i una extensa i detallada carta de vins ajustada als plats de cada temporada.
La Laia
Després de la Conxita, va agafar el relleu dels fogons la Laia qui sempre ha estat entre olles i cassoles, acompanyant de ben a prop a la mare. La Laia aporta un punt d’originalitat a aquella cuina que sempre li ha transmès la mare, oferint-te així una cuina creativa sense deixar de la mà tot el bagatge de la tradicionalitat.
HORARI
Dilluns – TANCAT
Dimarts a diumenge – 13 h a 16 h
Divendres i dissabte – 13 h a 16 h i 20:30 h a 00 h