Descobreix els sabors de la tardor
La tardor és una de les èpoques més boniques per visitar el Solsonès. Els boscos es tenyeixen de colors càlids, les primeres boires del matí donen un toc màgic al paisatge i les cuines s’omplen d’olors reconfortants.
A La Cabana d’en Geli vivim el novembre com una invitació a redescobrir la cuina catalana més autèntica: cada dia creem menús nous inspirats en el que ens porten els productors locals, amb plats que canvien segons l’arribada de bolets, carabasses, castanyes i hortalisses de temporada. Aquesta manera de treballar ens permet oferir una experiència única cada dia, fidel a l’essència del territori.


Tradició i innovació a la taula
Plats clàssics que reconforten
El novembre és temps de plats de cullera: escudella, estofats de carn de proximitat, verdures de temporada i sopes que escalfen el cos.
La nostra cuina manté viu aquest llegat, amb receptes que respecten el sabor de sempre i que connecten amb la memòria gastronòmica del país.
Creativitat amb arrels
No ens quedem només amb la tradició: també creem versions innovadores que sorprenen. Juguem amb textures, presentacions i sabors, buscant un equilibri perfecte entre modernitat i autenticitat. La tardor és una font d’inspiració per a platerets de fusió catalana que donen un aire fresc a la nostra carta.
El valor dels productors locals
Una cuina que depèn del territori
A La Cabana d’en Geli treballem colze a colze amb els productors del Solsonès i de Lleida, que ens proveeixen de producte fresc i de temporada. Aquesta relació ens permet oferir una cuina km 0, sostenible i amb la garantia que darrere de cada plat hi ha una història.
Vins i maridatges per a cada plat
La nostra sommelier escull vins que harmonitzen amb cada menú. Al novembre, els vins negres joves i els blancs amb cos són ideals per acompanyar els sabors intensos de la tardor, aconseguint un maridatge perfecte.


Planifica la teva visita
El novembre és un mes perfecte per gaudir del Solsonès sense les aglomeracions de l’estiu. Pots combinar una excursió pels boscos amb un dinar o sopar al nostre restaurant, on t’esperem amb els fogons encesos i la millor selecció de producte local.
Tanca els ulls… i assaboreix el moment
A La Cabana d’en Geli, la cuina catalana és la nostra manera d’entendre el món i de compartir la riquesa del territori amb cada persona que ens visita.
Volem que cada mos sigui una experiència que et faci sentir el Solsonès: les olors de la tardor, el sabor dels seus vins i la calidesa de la seva gent.
Vine a descobrir la nostra cuina de temporada, deixa’t sorprendre per la creativitat de l’equip i marxa amb el cor una mica més ple. Perquè cuinar, per a nosaltres, és estimar.

