Descobreix l’essència de la cuina catalana

La cuina catalana és molt més que receptes antigues; és una manera de connectar amb la terra, amb la tradició i amb la identitat del nostre poble. És la transmissió oral de sabers familiars, és l’aroma d’un plat que ens transporta a la infància, és la voluntat d’honorar el producte local i donar-li tot el protagonisme. Aquesta cuina, que neix de la senzillesa i l’honestedat, ha sabut evolucionar amb el temps sense perdre la seva ànima.

A La Cabana d’en Geli, treballem cada dia per mantenir viu aquest llegat gastronòmic, reinterpretant-lo amb respecte, sensibilitat i una creativitat que neix del coneixement profund del territori. Situats al cor del Solsonès, entenem la nostra cuina com una expressió viva del paisatge que ens envolta, de les mans que conreen la terra i de les estacions que marquen el ritme del camp. Ens esforcem perquè cada plat que servim expliqui una història: la d’un productor local, la d’un ingredient de temporada, la d’una tradició que es renova. I volem que cada àpat al nostre restaurant sigui una experiència que desperti records, emocions i ganes de tornar.

cabana den geli menu arroz foodie estilo de vida arroz
cabana den geli deliciosa comida con composicion de chorizo

Productors i productes: la base del sabor

Gènere fresc i proximitat

Collim referències locals: verdures, bolets, carns i formatges de productors del Solsonès i comarques properes. Treballem cada dia amb el que arriba: això fa que el menú sigui viu, canviant i sempre fresc.

Cuina tradicional i versions innovadores

Tenim plats que mantenen les arrels: escudella, fricandó, guisats, però també versions que fusionen, sorprenen i juguen amb textures i presentacions modernes, sense perder l’essència.

Els vins i maridatges que emocionen

La nostra sommelier selecciona vins locals i catalans que harmonitzen perfectament amb cada plat del nostre menú. Els vins canvien amb l’estació per potenciar sabors, equilibrar greixos i fer que cada mos sigui una experiència.

Planifica la teva experiència gastronòmica

Visitar-nos no és només menjar; és gaudir d’un ambient acollidor, d’un servei proper, de sensacions. Et recomanem reservar taula, seguir-nos a les xarxes per veure què ofereix el menú del dia i descobrir les novetats segons els productors locals que arriben al restaurant.

cabana den geli conchas sabrosas de alto angulo en un tazon
cabana den geli plato de cordero cocinado con cebolla y granada en aceite

Tanca els teus sentits al Paladar

A La Cabana d’en Geli, la cuina catalana és molt més que una proposta gastronòmica: és la nostra manera d’entendre el món, de cuidar el que tenim a prop i de compartir-ho amb tothom qui ens visita. És un homenatge constant a la riquesa del Solsonès, al talent dels seus productors i a la saviesa de les receptes que han passat de generació en generació.

Et convidem a venir, a seure a taula i a descobrir la màgia d’una cuina que parla amb l’accent del territori. Volem que t’hi sentis com a casa, que et sorprenguis amb cada mos, i que marxis amb el cor una mica més ple. Perquè cuinar, per a nosaltres, és estimar.